2551034026 Λεωφ. Δημοκρατίας 369, Αλεξανδρούπολη xkefalapodologia@gmail.com
hero image

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
______
αποτρίχωση

 

Η θεραπεία αποτρίχωσης με το Soprano ICE Platinum είναι ανώδυνη και ενδύκνειται για όλους του τύπους δέρματος (φωτότυπους Ι – VI) και μπορούμε να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium. Τα αποτελέσματα τουSoprano ICE Platinum είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από τον μεγλύτερο οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων FDA.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη (χωρίς αναισθητικές κρέμες ή άλλη προετοιμασία). Ταυτόχρονη στόχευση των 3 κυρίων δομών του θύλακα της τρίχας σε 3 διαφορετικά βάθη εντός του δέρματος, για πλήρη και αποτελεσματική αποτρίχωση. Εξαιρετικά αποτελέσματα για ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα ή μαυρισμένα από την ήλιο δέρματα, όπως επίσης για χοντρές ή λεπτές τρίχες.

 

Οι συνεδρίες θεραπείας είναι γρήγορες ακόμη και για μεγάλες περιοχές. Κατατάσσονται επίσης στις πιο ασφαλείς. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητα σας. Ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες ή δυσπρόσιτες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι.

Το Soprano ICE Platinum συνδυάζει το όφελος των τριών αποτελεσματικών μηκών κύματος της αποτρίχωσης, στοχεύοντας επιφανειακά αλλά και σε βάθος και η θεραπεία καθίσταται αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας.

 

Η αποτρίχωση με το laser Soprano ICE  Platinum γίνεται με διάφορους τρόπους. Η θεραπεύτρια κινεί διαρκώς την κεφαλή του laser (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται ανώδυνα και πιο γρήγορα, ακόμα και στο μισό χρόνο.

 

Εμπιστευθείτε το Κέντρο Ποδολογίας Χρύσα Κεφαλά και χαρίστε στην επιδερμίδα σας βελούδινη απαλότητα που διαρκεί!